Majaliv:

Candida og allergi

Længe har jeg kæmpet med en voldsom sukkertrang, som jeg simpelthen måtte give efter for. Det var ikke bare lyst til, nej, det var det man kalder craving, altså en helt uimodståelig trang.

Tilfældet, eller skæbnen (?), ville at jeg kom i kontakt med en behandler, som har arbejdet med et bestemt middel, SensiStop! gennem mange år.

Behandleren som hedder Lars Rudbeck, fortalte at Candidaproblemer skyldes at immunforsvaret er ophørt med at holde denne gærsvamp på plads. Alle mennesker har Candida Albicans, men hos raske personer findes den kun på meget begrænsede områder. Det er immunforsvaret der holder Candida indenfor de områder hvor den hører til.

Det store sukkerindtag betød at jeg altid havde adskillige ekstra kilo at slås med. Desuden har sukker en uheldig indflydelse på huden som bl.a. viser sig som ”appelsinhud”. En anden kedelig følge jeg havde af af Candida-svampen var gentagne blærebetændelser, som betød mange hospitalsbesøg.

Lars taler om en ond cirkel når man har problemer med Candida: svampen skal bruge sukker til sin formering. Når man giver efter for trangen til sukker nærer man svampen, som så breder sig yderligere, hvilket igen øger trangen osv. osv.

Alle de nævnte gener er VÆK i dag, og det er jeg himmelhenrykt for. Jeg har ingen problemer med at holde vægten nede, ingen blærebetændelser, ingen dårlig ånde og ingen appelsinhud. Og ikke nok med det, så havde jeg også problemer med mit tandkød, som er blevet helt normalt i forbindelse med behandlingen.

Det er ikke et tilfælde at mit tandkød er blevet normalt samtidig med at Candida-generne er væk. Lars fortalte mig at SensiStop faktisk ikke behandler bestemte lidelser, men virker ved at ”reparere” en fejl i immunforsvaret. Så forstår jeg bedre at begge mine børn og min mand, som også er kommet med på behandlingen, oplever at deres gener forsvinder.

På SensiStop´s hjemmeside nævnes desuden allergier, som så godt som alle med Candida-problemer også lider af, ifølge Lars Rudbeck.
Det kan jeg nikke genkendende til, da familien også gennem tiden har haft problemer med div allergier, bl.a. gluten, hund, kat.

PS: min eneste interesse i denne behandling er at give andre muligheden for at opleve det samme som jeg og min familie har J