Ring til os - Tlf. 2511 9090

Min hest Dwight

Birthe Christensen, Sindal

Min hest Dwight

For godt 8 år siden fik min hest voldsom hoste, fik konstateret allergi med derpå følgende svær bronchitis/astma. Dette var begyndelsen på mange års kamp mod COPD, i dag RAO – Recurrent Airway Obstruction, som mange heste plages af.

Jeg har gennem årene brugt rigtig mange penge på at få Dwight bedret, så jeg har slet ikke lyst til at lægge alle udgifterne sammen. Eksempelvis brugte jeg i starten af 2012 11.000 kr. på flere forskellige alternative metoder: akupunktur, Kranio Sakral Terapi og homøopati mod problemet, heraf var ca. 5000 kr. til homøopatisk medicin. Hvis det så bare havde hjulpet!

Jeg stod til sidst i den situation at alt var afprøvet, mens problemet var uændret. Alt håb synes ude, men så skete der noget, der på kort tid ændrede situationen drastisk:

I december 2012 fik jeg anbefalet SensiStop!. Jeg havde prøvet så meget at jeg faktisk ikke længere troede på at noget ville hjælpe min kære hest. Dog var denne behandling meget billig sammenlignet med hvad jeg ellers havde prøvet, så jeg anskaffede 3 flasker og gik i gang med at give ham 15 dråber 2 gange daglig på et lille stykke brød. Det var i december 2012. Efter et par uger gik det pludselig op for mig at hosten var aftaget, en hel del. Denne udvikling fortsatte og efter et par måneders behandling var vores dyrlæge, som har fulgt Dwight gennem årene, ude for at vaccinere ham. Da jeg tog dækkenet af hesten kiggede dyrlægen på Dwight og udbrød: ”Jamen, han trækker jo vejret helt fint” Han lyttede på ham, OG kunne ikke høre astma MEN heller ikke den "hvislen" der plejer at være pga. det stive lungevæv. Jeg var lige ved at græde.

Jeg fortsatte med at give dråber 1 gang daglig og er nu ophørt. Nu skal han bare trænes op da de mange år med luftvejsproblemer har forhindret ham i at udfolde sig ordentligt.

Jeg anbefaler SensiStop! til alle hvis hest er ramt af dette problem. RAO er åbenbart ikke nødvendigvis den livslange lidelse som eksperterne ellers fortæller os den er.

Tak til SensiStop! som gav Dwight et nyt liv.

Tilbage